tirsdag den 7. januar 2014

Start på Fødselsdags tips & Ideér


I mange lande er det slet ikke selve fødselsdagen, der er den vigtigste dag på året for hvert enkelt, men den dag hvor deres helgen har navne / mærkedag. Men i Danmark er fødselsdagen en af årets vigtigste begivenheder.

Og det er jo ikke nogen hemmelighed at Phistermedister bliver 10 år i år…. Wauuu og hvor vi glæder os - til september... Ventetiden kan være lang, derfor vil vi frem til september løbende komme med fødselsdags tips & ideer.  
Det virker umiddelbart nemmere, at holde en fest med børn udendørs end indenfor i en lejlighed - men der er også mulighed for en god indendørsfest, hvis den bliver planlagt ordentligt.


Til at holde styr på planlægningen og de mange tips & Ideér skal du bruge en bog, en såkaldt scrapbog. Vi har valgt en lille bog med skindomslag fra Ordning & Reda med en masse blanke sider - så den let kan ligge i tasken og vi nemt kan skrive, tegne og indsætte alle vores skønne ideer. 
Selvfølgelig har vi pyntet scrapbogen med en Phistermedister blomst :-) 
Heri starter du med at skrive hvilken fødselsdag der skal planlægges, hvornår den skal holdes - da årstiden kan påvirke udendørs arrangementer lidt i vores lille land. 

Hvor den kunne tænkes at holdes, hvem der skal inviteres - antal kan nemlig ligeledes have en påvirkning på din location :-) Samt hvor gamle dine deltagere er.
Hvis du har et budget - så skriv også det. Nu er det blot at holde øjne og øre åbne for alle de ideér du ser alle vegne. Skriv dem med, tag evt. foto af dem - husk at få dem ind i bogen… så du ikke har glemt dem alle når du kommer tættere på fødselsdagen.
Og husk, som min morfar sagde: man kan ønske sig alt lige fra en gulerod til en guldkaret, men det er ikke sikkert, at man får det :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar