mandag den 6. januar 2014

Salat med rosenkål, æbler og græskarkerner


Salat med rosenkål, æbler og græskarkerner
Til 4 personer

Rosenkål, radicchio og persille indeholder hver især bitterstoffer, som i salaten her tæmmes af æbler og honning. En nem og enkel salat med en stor smag.

Ingredienser: 
 

20 g græskarkerner
2 spsk neutral olie, fx rapsolie
1 spsk æbleeddike
1 spsk honning
300 g rosenkål i tynde skiver
½ radicchio salat i tynde strimler
2 dl bredbladet persille i tynde strimler
2 rødkindede æbler i både, fx Jonna Gold Red
 
Fremgangsmåde: 
 

Rist græskarkernerne på en varm tør pande til de popper lidt op, ca. 3 min.
Bland olie, æbleeddike og honning og smag marinaden til med salt og peber.
Vend rosenkål, radicchio, persille og æbler med marinaden og lad det trække ca. 10 min. før salaten serveres. Drys med græskarkerner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar