Din mave vil
elske disse fortryllende pandekager - ungerne også.
til 4 personer
1
stor portion "Den flade maves grød"
3-4 æg
kokosolie
kanel
Birkesød
lidt havsalt
kardemomme
3-4 æg
kokosolie
kanel
Birkesød
lidt havsalt
kardemomme
Tilbered grøden
efter opskriften på pakken. Tilsæt æg og kardemomme samt salt. Dejen skal ikke
være for flydende. Steg dejen som små, tynde pandekager, i kokosolie på panden
ved relativ høj varme. Et lille tip; brug en blinipande, så bliver pandekagerne
fine runde og lige store.
Imens
pandekagerne er varme smøres de med et lag kokosolie, som styrker forbrændingen
i kroppen. Drys med birkesød, som ikke påvirker blodsukkeret synderligt. Drys
til slut med kanel og maven er klar til at sige nam nam til en pandekage med
næring.
Et fortryllende
tip; ønsker du en mere
luftig pandekage, mal da "Den flade maves grød" finere inden at du
koger grøden. Når grøden er færdig blend den sammen med æg og kardemomme i
foodprocessor eller stavblender - og de bliver luftige som skyer.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar