torsdag den 7. februar 2013

Sunde brunch pandekager



Din mave vil elske disse fortryllende pandekager - ungerne også.
til 4 personer

1 stor portion "Den flade maves grød"
3-4 æg
kokosolie
kanel
Birkesød
lidt havsalt
kardemomme
Tilbered grøden efter opskriften på pakken. Tilsæt æg og kardemomme samt salt. Dejen skal ikke være for flydende. Steg dejen som små, tynde pandekager, i kokosolie på panden ved relativ høj varme. Et lille tip; brug en blinipande, så bliver pandekagerne fine runde og lige store.
Imens pandekagerne er varme smøres de med et lag kokosolie, som styrker forbrændingen i kroppen. Drys med birkesød, som ikke påvirker blodsukkeret synderligt. Drys til slut med kanel og maven er klar til at sige nam nam til en pandekage med næring.
Et fortryllende tip; ønsker du en mere luftig pandekage, mal da "Den flade maves grød" finere inden at du koger grøden. Når grøden er færdig blend den sammen med æg og kardemomme i foodprocessor eller stavblender - og de bliver luftige som skyer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar