6 store æbler
6 spsk. kokosolie
1 spsk. agavesirup
1 dl mandler
½ dl. rosiner
¼ tsk. kardemomme
1 tsk. kanel
½ tsk. stødt nellike
Reven skal fra 2 citroner
Evt. chokolade
Fjern kernen på æblerne fra toppen af, men ikke hele vejen igennem. Tag skrællen af æblerne fra toppen af og 1/3 ned.
Smelt kokosolie og afkøl det
Mal mandlerne (med skræl) til mel i kaffekværn og kom det i den afkølede kokosolie sammen med agavesirup, krydderierne, rosiner og citronskal.
Put fyldet i æblerne – så meget du kan presse ned i hver. Sæt æblerne i et ildfast fad med lidt vand i bunden og bag dem i ovnen ved 160 grader ca. 1 time, eller til æblerne er bløde.
TIP: Kom evt. lidt grofthakket chokolade på toppen, når æblerne er kommet ud af ovnen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar