- Hold øje med holdbarhedsdatoen. Brug kun friske æg uden revner.
- Opbevar æg og retter med æg i køleskab. Det gælder også retter med pasteuriserede æg.
- Brug pasteuriserede æg til retter, som ikke varmes op, f.eks. koldskål, is, fromage, mousse, råcreme, kiksekage og ostelagkage.
- Brug gerne almindelige æg til retter, som gennemvarmes, f.eks. farsretter, kager og gratin.
- Vask hænder, når du har rørt ved æg. Undgå at spilde æg på køkkenbordet, og smid skallerne direkte i skraldespanden.
Mal dine kogte æg
Pynt dine kogte æg med f.eks. en lille gul kylling. De vil være søde, at have liggende i kurven som sættes på påskebordet. Du kan gøre dem helt skønne ved blot at sætte øjnene / prikkerne lidt forskelligt på dem alle... hi hi
De malede æg vil være både festlige i æggebakken eller give et smil når en sød kanin kigger frem på frokostbordet. Du kan også bruge dem som bordkort på dit påskebord, ved at sætte dem i en hjemmelavet æggeholder
Påske farve hygge
Skal du af med påskeæg, behøver det ikke nødvendigvis at være lavet af chokolade. Flotte æg i super skønne farver er ligeså skøn en gave - og specielt hvis det er farvet af barnebarnet... eller måske dig. De rene kunstværker kan skabes - og de holder alle længere end et chokoladeæg - Vi har samlet 17 sider med skønne æg, så find blot dine farver frem.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar