14 portioner
2 æg
2½ dl rørsukker
3 modne bananer
Knap ½ dl rapsolie
4 dl hvedemel
1½ tsk. bagepulver
1 tsk. natron
2 tsk. vaniljesukker
1 dl minimælk
Revet usprøjtet skal af 2 citroner
Til formen:
1 tsk. rapsolie
1 spsk. rasp
1 tsk. rapsolie
1 spsk. rasp
Pynt:
Evt. lidt jordbær og flormelis
Evt. lidt jordbær og flormelis
Fremgangsmåde:
Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps og rør de mosede bananer og olien i. Tilsæt de tørre ingredienser og rør det hele sammen med mælk og citronskal. Smør en springform med olie og drys den med rasp, inden dejen hældes i. Bag kagen ved 175° i 35-40 min.
Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps og rør de mosede bananer og olien i. Tilsæt de tørre ingredienser og rør det hele sammen med mælk og citronskal. Smør en springform med olie og drys den med rasp, inden dejen hældes i. Bag kagen ved 175° i 35-40 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar