søndag den 13. januar 2013

Mellemmåltid - engibar



I stedet for at købe en energibar, der har været transporteret halvvejs rundt om jorden, så lav din egen. Brug så vidt muligt økologiske ingredienser

280 g havregryn
140 g usødet kokosnød
70 g dadler (eller rosiner )
70 g mandler
70 g solsikkefrø
70 g cashewnødder 
350 g tahin, sesamfrø smør (eller peanutbutter) 
200 g honning 
1 tsk. vaniljepulver

Bland tahin, honning og vanilje i en skål og sæt det i Mikroovnen i et minut, mens du blander havregryn, kokosnød, dadler, mandler, solsikkefrø og cashewnødder i en anden skål. Mix de to blandinger, rør godt og smør så den fedtede dej ud på en smurt bageplade i et ca. 1 cm tykt lag. Bag ca. 15 min. ved 170 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar