lørdag den 12. januar 2013

Hjemmelavede knækbrød



Knækbrød med fuldkorn indeholder masser af kostfibre, som bl.a. er rigtig gode for fordøjelsen. Spis dem, som de er, sammen med et stykke frugt eller kom noget fedtfattigt pålæg på. En halv skive groft rugbrød med magert pålæg fungerer også som et godt mellemmåltid.

Opskrift:
1 dl havregryn

1 dl hørfrø

1 dl sesamfrø

1 dl græskarkerner

1 dl solsikkekerner

3½ dl hvedemel

1,25 dl olie

2 dl vand

1 tsk groft salt

1 tsk bagepulver



Det hele røres sammen - dejen deles i to og rulles ud mellem to stykker bagepapir - skæres i passende stykker før bagning - og bages 15-20 min ved 200 grader
(til de er let brune)

TIPS. Denne opskrift ser ligeledes fantastisk ud hvis alle ingredienserne lag på lag kommes i et smukt glas – den perfekte værtindegav.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar