tirsdag den 4. februar 2014

Emmas DIY klumme

Jeg har en rigtig god ven der hedder Dan, han elsker racerbiler. Han har lige vundet en flot præmie fordi han laver sjov for de syge børn på hospitalerne sammen med Motorsport for LIFE. Racerbiler kan også være sjovt for piger og racer biler kan sagtens være lyserøde og samtidigt køre stærkt.

Mal dit toiletrør med akrylmaling eller hobbylak. Når det er tørt kan du pynte med striber og lave hul til cockpittet. Sætte rat og hjul på.


Jeg er ikke så god til at male lige streger, så jeg har brugt masking tape til at pynte med. Det bliver super flot.


Når du har klippet hul til cockpittet kan du bukke klappen ned, og sætte dit rat på og bukke den anden side op, så den kan fungere som ryglæn. Så sidder din racerkører godt når der bliver kører stærkt.


Klip fire hjul ud i pap. Hvis du ikke er så god til at tegne rundt kan du bruge toiletrullen til at tegne en cirkel efter. Så bliver de også alle fire lige store og din bil kører endnu bedre.


Mal dine hjul sorte der hvor dækkene sidder og gør plads til hjulkapsler - dem kan du også pynte hvis du har lyst, måske med et logo eller et motiv der bringer dig lykke. Sæt også et nummer på - du har helt sikkert et ynglingsnummer, brug det. Eller et som er sjovt at sige, løbskommentatoren vil jo nævne dig tit når du ligger først i feltet hi hi


Så er du klar til at køre. Start jeres motorer! 

En, to, tre... hov hvor blev Dan af ?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar