Det er ikke kun julemanden skal der skal nyde godt af julens godter - også de små maver skal nyde. Phistermedister giver dig opskrifterne på traditionelle og anderledes opskrifter med ris, f.eks en ris á l'mande helt uden sukker...
Ris á l'amande - uden sukker
(4 personer)
Ingredienser
1 dl vand
4 dl letmælk
3/4 dl (60 g) grødris
1/2 vanilje stang
10 stk mandler
1 spsk isis Perfect Strø
1 dl piskefløde
Evt. vanilje sukker efter smag
Sådan gør du
1. Bring vand og mælk i kog.
2. Tilsæt grødris og den flækkede vanilje stang
3. Grøden koges ved svag varme i ca. 40 min. Der røres i gryden med jævne mellemrum (evt. lade grøden afkøle til næste dag).
4. Kogende vand hældes over mandlerne, hvorefter de smuttes og hakkes. De hakkede mandler røres i grøden.
5. Fløden piskes stiv og vendes i grøden.
6. Smag til med isis Perfect Strø og evt. vanillesukker.
Tilberedningstid / Arbejdstid
Ca. 2 min. /45 min.
Servering
Server ris á la mande med isis Kirsebærsauce
Opskriften er fra www.isisfoods.dk
Ingredienser
1 dl vand
4 dl letmælk
3/4 dl (60 g) grødris
1/2 vanilje stang
10 stk mandler
1 spsk isis Perfect Strø
1 dl piskefløde
Evt. vanilje sukker efter smag
Sådan gør du
1. Bring vand og mælk i kog.
2. Tilsæt grødris og den flækkede vanilje stang
3. Grøden koges ved svag varme i ca. 40 min. Der røres i gryden med jævne mellemrum (evt. lade grøden afkøle til næste dag).
4. Kogende vand hældes over mandlerne, hvorefter de smuttes og hakkes. De hakkede mandler røres i grøden.
5. Fløden piskes stiv og vendes i grøden.
6. Smag til med isis Perfect Strø og evt. vanillesukker.
Tilberedningstid / Arbejdstid
Ca. 2 min. /45 min.
Servering
Server ris á la mande med isis Kirsebærsauce
Opskriften er fra www.isisfoods.dk
Ingen kommentarer:
Send en kommentar