1 kg kartofler
½ kg rensede porrer
½ knoldselleri
1 spsk smør
1 ½ vand
1 spsk timian
havsalt og peber
parmaskinke stegt på panden
persille, hakket.
½ kg rensede porrer
½ knoldselleri
1 spsk smør
1 ½ vand
1 spsk timian
havsalt og peber
parmaskinke stegt på panden
persille, hakket.
Skær grøntsagerne i mundrette bidder og kom dem i en gryde med smør. Sauter dem i ca. 15 min. ved svag varme, så de bliver bløde, og ikke brændte.
Hæld vand på, skru op for varmen og lad det koge.
Tilsæt salt og lad det simre i ca. 30 min. Blend suppen og server med ristet parmaskinke og lidt persille på toppen.
Hæld vand på, skru op for varmen og lad det koge.
Tilsæt salt og lad det simre i ca. 30 min. Blend suppen og server med ristet parmaskinke og lidt persille på toppen.
TIP:
Du kan variere suppen i det uendelige. Prøv for eksempel med forskellige rodfrugter.
Du kan variere suppen i det uendelige. Prøv for eksempel med forskellige rodfrugter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar