Hvis ikke man før har smagt jordbær i salatsammenhænge- så gør dig selv den tjeneste, og prøv det. Det er ikke kun som desserter, snacks eller morgenmad jordbær gør sig fantastisk til. Men bestemt også i sommeraftenerne, til diverse grill-lækkerier.
(4 pers.)
Ca. 800 gr. Jordbær
1/2 ps hel baby spinat
1 rødløg
1 ps. pinjekerner
Dressing
1 kop olie
1/2 kop balsamico
1spsk vand.
1tsk. Sukker med top eller efter smag.
1 tsk soya sauce
1/2 tdk tabasco sauce eller lidt engelsk sauce kan også bruges.
Smages til med salt.
1 kop olie
1/2 kop balsamico
1spsk vand.
1tsk. Sukker med top eller efter smag.
1 tsk soya sauce
1/2 tdk tabasco sauce eller lidt engelsk sauce kan også bruges.
Smages til med salt.
Fremgangsmåde
Spinaten skylles grundigt og hakkes groft. Pil løget og hak det i fine så tern, her er det lækrest finthakket. Skyl jordbær og skær toppen af, skær den i 4 stykker.
Spinaten skylles grundigt og hakkes groft. Pil løget og hak det i fine så tern, her er det lækrest finthakket. Skyl jordbær og skær toppen af, skær den i 4 stykker.
Rist pinjekernerne på en pande, til de er gyldne.
Miks din dressing sammen, og smag til med salt og sukker.
Hæld dressingen ud over din salat og server - velbekomme
Hæld dressingen ud over din salat og server - velbekomme
Ingen kommentarer:
Send en kommentar