fredag den 19. februar 2010

Varm chokolade


opskrift på - verdens bedste varm chokolade

Efter en skøn gåtur med røde kinder, er der ikke noget bedre end varm chokolade inde i varmen. Og er du i det romantiske humør, kan du lave hjerter med pynt i flødeskummen...

Skal I nyde varm chokolade, så skal det selvfølgelig være en hjemmelavet af super kvalitet - og smagt til med vanilje og kanel... nam nam

1 liter sødmælk
rørsukker efter smag
1/2 stang polynesisk vanilje
1 stang ceylon-kanel
100 g Manjari chokolade
1/4 l fløde pisket til flødeskum

Varm mælken op i en tykbundet gryde sammen med sukker, vanilje og kanelstang. Hak imens chokoladen på et bræt med en skarp savtakket kniv og kom den over i en stor røreskål. Hæld den varme mælk over chokoladen lidt efter lidt, men du pisker chokoladen ud i mælken. Hæld det hele tilbage i gryden. Nu må chokoladen ikke koge, kun lige holdes lun i den varme gryde. Hældes på en opvarmet kande med god hældetud og serveres straks

Velbekomme :)


Har du en super skøn opskrift så send den gerne til os - så alle andre prinser og prinsesser og deres venner kan blive glade i maven.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar