lørdag den 26. september 2009

Jordbær med pistacienødder


Chokoladedyppede jordbær med pistacienødder


Ingredienser
til 20 skønne jordbær
100 gr. økologisk chokolade, finthakket
1 bakke store jordbær
(ca. 20), vasket og tørret godt
1 / 3 kop finthakkede pistacienødder

Lav et vandbad, kom chokoladen i, Omrøres
lejlighedsvis indtil chokoladen er smeltet det
vil tage ca. 3 til 5 minutter. Fjern derefter vandbadet fra varmen.

Klargør en bageplade med vokset papir. Tag et jordbær ad gangen, og dyb det i chokolade, drys pistacienødder på det chokolade-dækkede jordbær og læg det på det voksbelagt papir.

Jordbær bør ikke opbevares i køleskab længere end 1 time da kondens dråber kan samle sig om chokoladen


mums :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar