lørdag den 22. juli 2017

Opskrift - æblekage



God gammeldaws æblekage
1 kg æbler i tern på max 1,5 x1,5 cm, skrællede uden kærnehus
75 g sukker
1 stang vanilje
2 dl vand

markroner
flødskum
Kom æbletern og vand i en stor gryde og kog det. Når æblerne er kogt let ud, tilsættes sukker, vaniljekorn som er taget ud af vaniljestangen og most med lidt sukker - for at de fine vanilje prikker skilles fra hinanden, plus den tomme vanilje stang - den kan stadigvæk give smag. Rør godt rundt og kog videre i kort tid til æblegrøden har den rette konsistens. Når æblegrøden er færdig fjernes vaniljestangen.
Kom lidt æblegrød i bunden af et glas, dernæst flødeskum og markroner - gentag dette til dit glas er smukt fyldt med god gammeldaws æblekage - mums

Æblekagen var et hit hos både børn og voksne - en fantastisk afslutning på 3 uger som gæstekok for de små munde

Det skønne æble kan du købe på www.phistermedister.dk samt i Field's Designstore i 32x32 og 18x24 cm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar