torsdag den 16. maj 2013

Opskrift - super farlige brownies med hindbær


Ingredienser
90 g smør
90 g mørk chokolade
1 1/2 æg
1 ¾ dl sukker
¾ dl mel
¾ dl kakao
En håndfuld hindbær
Lidt havsalt
 
Fremgangsmåde:
Smelt smør og mørk chokolade over vandbad. Derefter piskes sukker og æg let og luftigt. Og vend chokoladeblandingen i æggesnapsen, stille og roligt.
Når den er blandet i, sigtes mel og kakao i.


Hæld dejen i en form (cirka 18 x 22 cm) foret med bagepapir.
Stik hindbær ned i dejen, pænt fordelt i hele formen og drys derefter havsalt ud over kagen.


Kagens bages i cirka 35 min ved 180 grader.


Lad den køle af natten over - ved at det kan være svært, men vær sej og tålmodig - du kan klare det. Dagen efter skæres den ud i små mundfulde - velbekomme... 


Advarsel - den er stærkt vanedannede!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar