onsdag den 22. maj 2013

Opskrift - Rabarbertærte



Server den lækre tærte til eftermiddagsteen eller som dessert.

300 g rabarber
100 gram rørsukker
korn fra en vaniljestang
150 g smør
150 g sukker
1 æg
50 g mel
125 g kokosmel
1 knivspids bagepulver

Tilbehør
cremefraiche eventuelt tilsat vanilje

Snit rabarberstænglerne fint, og bland dem med rørsukker og vaniljekorn. Rør smør med sukker, og tilsæt ægget. Bland mel, kokosmel, bagepulver og drys det i dejen under omrøring. Fordel halvdelen af dejen i et smurt tærtefad på ca. 25 cm i diameter, og læg rabarberblandingen ovenpå. Bag tærten i forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 40 minutter. Spis tærten, mens den er lun. Server gerne cremefraiche, eventuelt tilsat vanilje til tærten - velbekomme

Ingen kommentarer:

Send en kommentar