tirsdag den 14. april 2015

Familien skal samles - YES!

Skønne Sofie Linde vil føre børn og forældre tilbage i hinandens liv.

Hun er børnenes ven. Og hun har i lang tid været kendt som vært på DRs børneprogrammer som ’MGP’, ’SommerSummarum’, ’Unik’, ’Ramasjang Live’ og ’Fredagsfesten’. Nu har hun i en alder af blot 25 år fået sit helt eget talkshow for børn – og forældre må godt kigge med.

Familien skal samles
De hyggelige stunder i familiens skød har veget pladsen for lange arbejdsdage, selvrealisering, tablets og sociale medier. Lørdag aften foran fjernsynet er snart det eneste sted, hele familien er samlet, og det har Sofie Linde tænkt sig at udnytte. Når ’Sofie Linde Show’ slår dørene op for et veloplagt publikum i DR Byens Studie 5, vil Sofie Linde forsøge at føre børn og voksne tilbage ind i hinandens liv. Og det skal ske med masser af grin, skøre eksperimenter, kendte gæster og gakkede overraskelser tilsat sprød musik fra talkshowets faste husorkester – MGP 2015’s Tyrees Tyr og DJ’en Isak.

Bubber er mand i marken

Bubber har fået en fast job som korrespondent på ’Sofie Linde Show.’ Som udsendt reporter påtager han sig at undersøge og udfordre de mange forvirringer og forventninger, der gør det svært for børn og voksne for alvor at forstå hinanden. Han ansætter en otte-årig som assistent, og får ham siden til at tilrettelægge det foredrag, han skal ud og holde. Han tvinger voksne politimænd til at finde deres indre legebarn frem igen og give sig til at sjippe midt på strøget.

Sofie og Bubbers mission er klar: Posen skal rystes, familierelationerne skal vendes på hovedet, og børn og voksne skal øve sig i at kigge på hinandens liv fra et andet perspektiv end deres eget - for at de, når showet er slut, har fået en større forståelse for hinanden.

Sluk fjernsynet – bagefter…

Paradoksalt som det lyder, har ’Sofie Linde Show’ også en mission om, at der lidt oftere skal slukkes for fjernsynet. Talkshowet ønsker nemlig, at børn og voksne bliver lidt bedre til at se hinanden i øjnene, bruge noget mere tid og lave flere ting sammen. Derfor appellerer ’Sofie Linde Show’ til at man måske hiver stikket ud på fjernsynet en gang i mellem.

Det er helt i vores ånd - vi kan kun glæde os til de 10 programmer. Se det første program lørdag den 25. april på DR Ultra kl. 20.00 hvor Phistermedister er med og selvfølgelig også kigger med fra sofaen ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar