mandag den 4. juli 2016

Sommerspil - swish


Swish er et sjovt, hurtigt kortspil - der udfordrer den rumlige hukommelse. Flyt kortne i din hukommelse og se hvordan de passer sammen. Derefter lav en swish!

En Swish er lavet ved at stable to eller flere kort, sp hvert punkt passer i en cirkel af sammen farve. Kortene må roteres og/eller vends men skal ligge ovenpå hinanden i samme retning, oh ingen cirkel eller punkt må være uparret. Når du spiller, så tænk på at hvert kort du samler er et point værd. Derfor, en swish lavet af flere kort vil give dig flere point.

Vi spillede Swish på terrassen, men det er klart bedst at spille på en lys/hvid overflade - som gør det lettere at se figurerne på de transparante kort. 

Er hele familien gået i seng, kan du sagtens spille selv - et såkaldt Solitaire Swish

Et solitaire spil gør det muligt for spillere at nå et højere niveau af færdighed og koncentration. Ved at bruge de elementere spilleregler, forsøges at lave så mange Swish'er som muligt, så hurtigt som muligt. Brug et stoppeur, så du kan forsøge at slå din egen tid i det næste spil. Hvis du på et tidspunkt føler, at du ikke kan lave nogen Swich, så skift 4 kort ud af de 16 kort med nye fra bunken. 

Men pas på, at du ikke spiller hele natten ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar