onsdag den 30. marts 2016

Forårs omelet


Dagene bliver lysere og man få lyst til let og lækkert mad. Vi vil gerne dele en rigtig forårs ret med jer - Omelet med spinat & gedeost
Ingredisenser
3 æg
1 æggehvide
2 spsk. iskoldt vand
salt og peber
100 g babyspinat
100 g blød gedeost
Tilbehør
100 g blandet salat
2000 g små halverede tomater
1 rødløg i tynde skiver
olie og eddike
rugbrød
evt. smør
Pisk æg, æggehvide, vand og salt og peber sammen. Hæld æggende på to varme pander med lidt olie - har du kun é panden, laver du dem selvfølgelig ad to omgange. Steg dem, til de begynder at stivne lidt i kanten. Fordel spinat og gedeost på omeletterne, og steg dem til de er gennemstegt. Vend salat, tomater og løg med lidt olie og eddike, og server straks omeletterne med salat og rugbrød.
Velbekomme smile-humørikon

Ingen kommentarer:

Send en kommentar