mandag den 4. januar 2016

Fuldkornscookie med ekstra knas


Når der er travet og hygget med kreaprojekter og medaljen sidder på trøjen, så er det vist også tid en hyggestund med super lækre fuldkornscookie :-)

Mums de er lækre - også selvom de er lavet med fuldkornsmel :-)


175 g smør
100 g sukker
150 g hvedemel
125 g fuldkornshvedemel
1 knspsalt
0.5 tsk kanel
1 tskbagepulver
200 g nødde- og frugtmix
1 stk æg
1-2 spskvand


Sæt varmluftovnen på 185 grader. Skær smør i mindre stykker og kom i en skål sammen med sukker. Pisk sammen.

Hak nødde- og frugtmix groft og bland det med hvedemel, fuldkornshvedemel, salt, kanel og bagepulver i en skål. Kom ægget i og rør rundt. Tilsæt evt. lidt vand for at samle dejen.

Rul dejen til en tyk pølse på 5-6 cm i diameter. Del dejen i 24 stykker. Form hvert stykke til en rund, flad kage, ca. 1 cm tyk. Læg på to plader med bagepapir.

Bag kagerne i ca. 15 minutter.

Afkøl dem lidt inden at de nydes. De skal opbevares i en kagedåse... hvis der altså er nogen tilbage ;-)

Velbekommen 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar