Når der er travet og hygget med kreaprojekter og medaljen sidder på trøjen, så er det vist også tid en hyggestund med super lækre fuldkornscookie :-)
Mums de er lækre - også selvom de er lavet med fuldkornsmel :-)
175 g smør
100 g sukker
150 g hvedemel
125 g fuldkornshvedemel
1 knspsalt
0.5 tsk kanel
1 tskbagepulver
200 g nødde- og frugtmix
1 stk æg
1-2 spskvand
Sæt varmluftovnen på 185 grader. Skær smør i mindre stykker og kom i en skål sammen med sukker. Pisk sammen.
Hak nødde- og frugtmix groft og bland det med hvedemel, fuldkornshvedemel, salt, kanel og bagepulver i en skål. Kom ægget i og rør rundt. Tilsæt evt. lidt vand for at samle dejen.
Rul dejen til en tyk pølse på 5-6 cm i diameter. Del dejen i 24 stykker. Form hvert stykke til en rund, flad kage, ca. 1 cm tyk. Læg på to plader med bagepapir.
Bag kagerne i ca. 15 minutter.
Afkøl dem lidt inden at de nydes. De skal opbevares i en kagedåse... hvis der altså er nogen tilbage ;-)
100 g sukker
150 g hvedemel
125 g fuldkornshvedemel
1 knspsalt
0.5 tsk kanel
1 tskbagepulver
200 g nødde- og frugtmix
1 stk æg
1-2 spskvand
Hak nødde- og frugtmix groft og bland det med hvedemel, fuldkornshvedemel, salt, kanel og bagepulver i en skål. Kom ægget i og rør rundt. Tilsæt evt. lidt vand for at samle dejen.
Rul dejen til en tyk pølse på 5-6 cm i diameter. Del dejen i 24 stykker. Form hvert stykke til en rund, flad kage, ca. 1 cm tyk. Læg på to plader med bagepapir.
Bag kagerne i ca. 15 minutter.
Afkøl dem lidt inden at de nydes. De skal opbevares i en kagedåse... hvis der altså er nogen tilbage ;-)
Velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar