onsdag den 4. november 2015

Perle julehygge


Hos Phistermedister har vi ikke en jul uden hygge med rørperler - så i år er ingen undtagelse. Alle kan være med, store som små. Måske en stjerne til juletræet eller til at pynte på pakkerne med. Det er kun fantasien - og tiden der sætter grænser.

Man kan sagtens lave julekugler i rørperler. Du skal blot bruge en rund perleplade og farvestrålende rørperler. Stryg dem på bagsiden og sæt en silkesnor igennem og de kan pynte på både julegaver og juletræet.


Øreringe lavet af rørperler som en Phistermedister blomst. Stryg dem på bagsiden og sæt en lille øresticker på med en limpistol og du har de sødeste gaver... du kan lave en hel kollektion, så modtageren har en ny farve til alle ugens dage. Ja eller en til hver dag i en måned ;-)
En nøglering kan man altid bruge - denne er syet sammen med gennemsigtig elastiksnor og har et mønster af forskellige farvede Phistermedister blomster på en bundfarve af hvid. 

Sæt dine rørperler på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 200 gr. ( ikke varmluft ) i et par minutter. Gå ikke fra ovnen, da det går hurtigt. Når de er kølet af, trækkes de på en elastik og vupti har du det skønneste armbånd. Igen kan der her leges med farvekombinationer der passer til den glade modtager.


Du kan også sy et armbånd i rørperler. Her der der brugt en gennemsigtig medi rørperle med en farvet mini rørperle indeni. Det giver en utrolig sjov og flot effekt. Du kan lave det ensfarvet eller multifarvet - det er kun din fantasi der sætter grænser

Rigtig god fornøjelse med perlehyggen :-)
Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar