torsdag den 5. november 2015

Hjemmespa


Lav en fugtgivende ansigtsmaske
Tre gode ingredienser til en ansigtsmaske er avokado, honning og banan. Avokado er nemlig rig på olie, der virker fugtgivende, mens bananen har en fugtbevarende effekt. Honningen beroliger din hud.


Sådan gør du:
Mos en halv avokado med en halv banan, og tilsæt en spiseskefuld lun honning. Rens din hud og massér derefter masken ind i ansigtet – husk også din hals. Lad masken virke i 15 minutter og skyl den derefter af med lunkent vand.


Til tør og følsom hud

Bland to teskefulde creme med en frisk, pasteuriseret æggeblomme og en teskefuld olivenolie. Rør det sammen til massen bliver lysegul og glat. Smør den straks i ansigtet og på halsen. Undgå områderne omkring øjnene. Lad masken sidde i 10-15 minutter, og mærk, hvordan huden bliver afslappet. Fjern masken med en renseserviet eller skyl godt med lunkent vand.


Til træt hud med store porrer
Bland to teskefulde creme med en teskefuld kvark og rør rundt til blandingen er jævn. Tilsæt derefter 10 dråber citronsaft. Smør den straks i ansigtet og på halsen. Undgå områderne omkring øjnene. Lad masken sidde i 10-15 minutter, og mærk dens stimulerende effekt. Fjern masken med en renseserviet eller skyl godt med lunkent vand


Til ekstra tør og irritereret hud
Bland to teskefulde creme med en teskefuld mandelmel. Smør det på huden og gnid med fingerspidserne i cirkulerende bevægelser. Undgå områderne omkring øjnene. Lad masken sidde i 10 minutter og massér derefter let igen. Fjern masken med en renseserviet eller skyl godt med lunkent vand. Din hud vil helt sikkert se mere klar og frisk ud!


Få frisk hud og et klart hoved
Bland to teskefulde creme med en-to dråber japansk mynteolie. Smør straks masken ind i ansigtet og på halsen. Undgå områderne omkring øjnene. Lad masken sidde i 10-15 minutter, og mærk dens opstrammende effekt. Fjern masken med en renseserviet eller skyl godt med lunkent vand.



Husk…
At være opmærksom på, om du og din hud kan tåle de forskellige ingredienser, der er i masken, inden du smører den i ansigtet. Prøv eventuelt på et lille område (for eksempel bag øret) til at starte med.
Rigtig god fornøjelse.... uuuuhmmmm

Ingen kommentarer:

Send en kommentar