lørdag den 3. maj 2014

Emmas DIY klumme

Dagene bliver varmere og varmere og fuglene fløjter så skønt og vi hygger ude. Men det er også hyggeligt at være inde og lege. Jeg elsker at være kreativ når jeg har legeaftaler og sidste gang jeg havde skoleveninde med hjemme hyggede med toiletruller.


Vi hyggede i timer og fik designet de skønneste små huse til fugle - de kan både stå eller hænge i træerne som den fineste pynt.


Mal din toiletrulle i en flot farve og lav eventuelt et område hvor malingen "skaller af" så man kan se "murstenene" som huset er bygget af.


klip et lille hul - på tre sider, så der kommer et lille vindue så du kan kigge ind, og den som bor i huset kan kigge ud. Du kan eventuelt male toiletrulle indeni - det ser rigtig fint ud.


Taget laver du af et stykke pair der har formen som et kræmmerhus. Og har du papir i forskellige mønstre bliver dit hus særligt fint. Du kan også sagtens bruge ensfarvet og blot tegne på dette også. Du kan pynte dit hus som du vil - måske dit skal have en rosenranke eller tulipaner i kanten ?

God fornøjelse
Hilsen Emma

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar