torsdag den 1. august 2013

Opskrift - tomater med rejser og radiser


Tomater og basilikum i køkkenet - love it weeiiii - Dine tomatplanter bliver ved og ved, hvis de blot får lidt sol indmellem og masser af vand og gødning.
Planterne skal nippes hver dag og gerne flyttes til en solfyldt plet i læ for blæst. Så giver de skønne tomater indtil kulden sætter en stopper for det hele.


Salat med tomater, radisecreme og asparges
400 g. frisk blandet salat
16 cocktailtomater
16 grønne asparges
4 bdt. radiser
1 bdt. basilikum
200 g. rejer
2 spsk. olivenolie
Lidt ymer (ikke for kold)


Skær bunden af de grønne asparges og giv dem et kort opkog i letsaltet vand. Lad dem køle helt af.
Skyl og nip radiserne, læg dem i en blender og kør det hele godt med oliven olien til det bliver en lind creme. Smag til med ymer, salt og peber.
Skyl salatbladene og tomaterne godt og bland salaten.
Drys med rejer og og den hakkede basilikum.
Velbekommen - mums

Ingen kommentarer:

Send en kommentar