fredag den 16. juni 2017

Vinderne af vores foto konkurrence


WUHUU VINDERNE ER FUNDET...
... Vinderne af Phistermedister & Fotograf Maiken Kestners "Sommerhat 2017" er fundet efter optælling af rigtig mange stemmer!!
...men men men først vil vi sige tusinde tak til alle jer, der har været inde og stemme på vores søde, smukke & skønne finalister, som hver især har bidraget med deres helt unikke udstråling og personlighed. Vi er meget overvældede og glade over den store opbakning.
også tusinde tak til Tina, Tine, Birte, Mette, Anne-Mette, Marit, Anda, Rikke, Lena, Vibeke og Bente, fordi I var så friske og modige at stille op i vores konkurrence, uden jer, ingen konkurrence...
Så skal vi til det... Vinderen/vinderne af "Årets Sommerhat 2017" er fundet ... 
Første præmien går til Rikke - Stort tillykke, ikke mindst med titlen "Årets Sommerhat 2017" + (gavekort til 1 stk. photoshoot værdi kr. 3.400, samt 1 stk. smuk sommerhat 2017 er på vej til dig)
Anden præmien går til Tine - Stort tillykke (gavekort på kr. 500,- til fotograf Maiken Kestner, 2 VIP billetter til næste års "Mit hjem er mit slot", samt 1 stk. smuk sommerhat 2017 er på vej til dig)
Tredje præmien går til Anda - Stort tillykke (1 stk. smuk sommerhat 2017 er på vej til dig)
Vi ses til næste år på Mit Hjem er Mit Slot
Vi er så glade for den store opbakning og får sådan lyst til at alle skal have en præmie, både deltagere i konkurrencen, men også jer der har været så søde at stemme her på Facebook... Så I får 10% på almindelige photoshoot, der bookes fra nu af og frem til den 1. juli 2017 hos Maiken Kestner Foto

Ingen kommentarer:

Send en kommentar