tirsdag den 27. september 2016

På denne tid bugner det med hyldebær i naturen. De fortryllende røde bær kan blive til en smuk dybrød hyldebærsaft - der tilmed smager himmelsk.

Du skal bruge:

1 kg. hyldebær
1 l. vand
150 gr. sukker
Atamon

Fjern de grove stængler og skyl/rens hyldebærrene. Kom hyldebærrene i en gryde med vand og kog i ca. 10 min. Hæld saften ned i en sigte med et viskestykke med en skål under. Lad dryppe af i ca. 2 timer, press et par gange for at få alt saften med. Smid bærrene ud og hæld saften ned i en gryde sammen med sukkeren og kog op og smag til så saften ikke er for sur. Hæld saften i atamon skyllede flasker og luk og sæt på køl.

Måske skal flaskerne pyntes med en skøn prop fra Helena Lebá - den holder saften frisk og er sjov for børnene - og dit køleskab.

De bløde propper fås i to design og masser af glade farver og passer klassiske flasker.

Du vil blive forundret over hvor meget vand børn drikker hvis flaske og pynt er lidt sjovt. Og din saft bliver endnu mere fortryllende med skøn prop på toppen.

Du kan købe propperne her til fødselsdagspris ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar