fredag den 19. august 2016

Så er det weekend



Vi elsker at lave mad fra det øjeblik, vi som børn lærer det, og resten af livet. Mange af os lærer først vores børn at lave mad, når de bliver lidt større. Men det kan have flere fordele, end du måske tror, at tage børnene med i køkkenet i en tidlig alder. De lærer at spise mere varieret ( læs: flere grøntsager ) start med noget let - f.eks. noget tilbehør som passer til weekendens menu og ikke mindst tiden.

Sprøde stykker baguette med snittede grønne tomater, krydderurter og mini-mozzarella.

12 skiver langtidshævet baguette,
f.eks. Il Fornaio
1 spsk olie
4 grønne tomater – røde kan også bruges
8 kugler mini-mozzarella
1-2 fed finthakket hvidløg
Kviste af frisk timian, basilikum, oregano
eller evt. andre krydderurter
Salt, friskkværnet peber

Rist brødskiverne gyldne og pensl dem med olivenolie. Snit tomaterne i tynde både, læg dem på brødene med ostene skåret i mindre stykker, og drys hvidløg, krydderurter samt salt og peber på.

Perfekte til kød / fisk på gril sammen med en kæmpe skål salat. Velbekomme og god weekend til alle :-)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar