onsdag den 1. juli 2009

Tegnekonkurrence


Børn og deres leg giver Phistermedister inspiration samt et varmt og hjertelig smil i hverdagen. De forunderlige streger og valg af farver minder os om at ikke alt skal være i kasser og rammer – men den kreative og fornurlige leg skal vokse, og omgivelserne skal tilpasses, de små, de større og de største så der er plads til alle i vores fælles hverdag.  

Emne for tegne konkurrencen
Hvad er din drøm, dit inderste ønske, hvad ønsker du dig, ønsker for din sommerferie eller blot ønsker for din familie...

En drøm kan være lille, stor, inde for rækkevidde eller ude i fremtiden - det er kun fantasien der sætter grænser. Tegn din drøm og send det ind til os.
Enten på mail
eller med post til adressen:

Phistermedister
Dronning Olgas vej 39B, 1 sal

2000 Frederiksberg

De indsendte tegninger bliver løbende lagt ind på vores hjemmeside, så alle interesserede kan kigge med og få et varmt smil med i deres hverdag.                                  

Den 7. august  2009 finder vores unikke dommerpanel de 10 bedste tegninger og vinderne får direkte besked. Præmien: En Phistermedister Blomst i valgfri farve.

Tegningen skal på bagsiden være påført dit navn og alder samt adresse og telefonnummer. Samt gerne en kort forklaring til din historie. 

Konkurrencen er ikke købsbetinget. Alle børn og kreative barnlige sjæle kan deltage, dog ikke personer med tilhørsforhold til vores dommere og ansatte hos Phistermedister.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar