søndag den 30. juni 2013

Tegnekonkurrence


Børn og deres leg giver Phistermedister inspiration samt et varmt og hjertelig smil i hverdagen.

De forunderlige streger og valg af farver minder os om at ikke alt skal være firkantede og i kasser – men den kreative og finurlige leg skal vokse, og omgivelserne skal tilpasses, de små, de større og de største så der er plads til alle i vores fælles hverdag.  

Emne for tegnekonkurrencen: cirkler 

Cirkler kan have mange størrelser, farver og indhold. Hos Phistermedister elsker vi runde cirkler og du har sikkert set nogle af vores mange tegne hjul. Men hvordan skal dit tegnehjul se ud ? Skal det være fyldt med farver, striber, stjerner eller måske en ko ?

send din tegning ind til os.
Enten på mail eller med post til adressen:

Phistermedister
Gustav Johannsens Vej 5
2000 Frederiksberg

Alle tegninger bliver løbende lagt ind på vores facebookside, så alle interesserede kan kigge med og få et varmt smil med i deres hverdag. 

Konkurrencen slutter den 15. august  2013 og vores dommerpanel vil finde de 10 bedste tegninger og vinderne har fået direkte besked. 
Præmien: En Phistermedister Blomst i valgfri farve.
                      
Vinderen offentliggøres den 7. september 2013.

Tegningen skal på bagsiden være påført dit navn og alder samt adresse og telefonnummer. Samt meget gerne en lille kort sætning om din tegning

Konkurrencen er ikke købsbetinget. Alle børn og kreative barnlige sjæle kan deltage, dog ikke personer med tilhørsforhold til vores dommere og ansatte hos Phistermedister.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar