mandag den 28. september 2009

Jordbærkage med flødeskum


Sprød jordbærkage med lyserød flødeskum
ca. 12 kager

100 g smør
25 g brun farin (ca. ½ dl)
75 g sukker (ca. 1 dl)
100 g havregryn
¼ liter flødeskum med jordbær
4 spsk florsukker
250 g jordbær

Bagetid: Ca. 5 min. ved 200°

Rør smør, farin og sukker godt sammen. Vend havregrynene i. Tegn 36 cirkler (a ca. 6 cm i diameter) fordelt på to stykker bagepapir. Lav god afstand imellem hver. Fordel dejen i cirklerne og smør den tyndt ud. Bag kagerne midt i ovnen. Lad kagerne køle af på en bagerist.

Ved serveringen: Læg kagerne sammen 3 og 3 med jordbærflødeskum. Pynt med florsukker og lidt jordbærskiver. Server resten af bærrene til.


mums

Ingen kommentarer:

Send en kommentar