lørdag den 28. december 2013

Emmas DIY klumme

2014 får vi en ny DIY klummeskriver - Emma på 9 år og hun er allerede i fuld gang med, at lave alverdens skønne sager ud af toiletruller.
Det er utrolig hvor fantastisk en toiletrulle kan blive ved blot lidt maling, perler, glimmer og glitter plus lidt fantasi. 

Du får et lille smugkig allerede nu

En engel, en julemand med højt humør og en soldat der er juleklar.


Santa Lucia - Engel
En toilet rulle der er malet hvid. Derefter er der malet ansigt med hudfarve og med sort malet øjne og en mund der så fint synger. På hovedet har hun fået guld blomster og i bunden en række sølv perler på snor. En lille klods er beklældt med guld skum. En på denne er der sat en tændstik der er malet sort på spidse. 3 hvid hama perler er skubbet ned over og vupti det er nu et fint lys... hmm hun har pustet det ud ?


En soldat - måske nøddeknækkeren ?

En toiletrulle opdeles i fire områder - til henholdsvis ansigt, krop, bælte og bukser. Du kan bruge malertape til at lave overgangen rigtig fint. Jeg brugte masking tape og havde vist ikke tålmodighed nok, så mine overgange blev ikke helt skarpe. Hans fine hue er lavet af en pom pom i sort bomuld. Og guld til hans fine knapper på hans jakke. Han har ingen mund - han må nemlig ikke sige noget når han står vagt.

hov julemanden - hvor blev han af ??

På gensyn i januar :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar